Werksessie Routestructuren
Sep
18
9:00 AM09:00

Werksessie Routestructuren

Op 18 september organiseren we een werksessie over de rol van de Knardijk in de (recreatieve) routestructuren in de polder. De bijeenkomst heeft een analytisch karakter. Om de wisselwerking tussen de beleidsmatige kant en de gebruikerskant zo goed mogelijk te laten zijn, zijn vertegenwoordigers van gebruikers ook welkom.

View Event →
Voorschouw Knarsluizen - afgelast
Sep
16
11:00 AM11:00

Voorschouw Knarsluizen - afgelast

De Lage en de Hoge Knarsluis worden in 2020 door Waterschap Zuiderzeeland opgeknapt. Een mooie gelegenheid om ook andere zaken in de directe nabijheid aan te pakken. Voor de hand ligt het verbeteren van de passerbaarheid voor fietsers en voetgangers. Maar is er meer?

Denk mee tijdens de voorschouw op 16 september. We starten bij de Lage Knarsluis om 11:00. Om 12:00 bezoeken we de Hoge Knarsluis.

View Event →
Monumentendag 2019
Sep
14
2:00 PM14:00

Monumentendag 2019

De sluizen van de Knardijk - Oostvaardersplassen

Stap in de ecokar en rijd tijdens Open Monumentendag mee met de gidsen van Staatsbosbeheer en Zuiderzeeland. Onderweg vertellen zij je alles over de Knardijk en de sluizen die hierin zijn aangelegd. De Knardijk heeft een belangrijke functie in Flevoland, onderweg krijg je te horen waarom. Natuurlijk stap je even uit voor een kijkje vanaf de dijk en bezoek je de Lage Knarsluis.

View Event →