Back to All Events

Werksessie Routestructuren

  • Waterschap Zuiderzeeland Lindelaan 20 Lelystad (map)

In de werkweek is Knardijk het thema van de route uitgebreid aan de orde geweest. In het werkspoor 'route' werken we dit onderwerp eerst uit de hand van de vraag hoe de Knardijk in de verschillende routestructuren is opgenomen (of niet). Is eenmaal duidelijk wat de betekenis van de Knardijk in die structuren is van kan zijn, dan kan de slak naar inrichting op de dijk zelf worden gemaakt: welke route-infra voorbij waar (in lengte en in het dwarsprofiel van de dijk).

Op 18 september organiseren we een werksessie over het eerste onderwerp: de rol van de Knardijk in de routestructuur van de polder. De bijeenkomst heeft een analytisch karakter. Om de wisselwerking tussen de beleidsmatige kant en de gebruikerskant zo goed mogelijk te laten zijn, zijn vertegenwoordigers van gebruikers ook welkom.

Deelnemers:

  • MTB Lelystad

  • Fietsersbond Flevoland

  • Wandelnet

  • Ruiterplatform Lelystad

  • Gemeente Lelystad

  • Gemeente Zeewolde

  • Provincie Flevoland

Ook deelnemen? laat het weten via info@knardijk.nl

Earlier Event: September 16
Voorschouw Knarsluizen - afgelast
Later Event: September 18
Werksessie Werkhaven