Ideeën inloopavond

De Knardijk leeft volop. Zeker ook bij de mensen die tijdens een inloopavond bij Toms Creek hun ideeën voren brachten. Een inspirerende avond volop creativiteit. Van Earthships tot een drijvende podia. Alles kwam voorbij.

Read More
Hans Heilen
Ideeënpitches

Wat een energie zit er in de Knardijk. Eerder hebben verschillende organisaties zich gemeld met ideeën voor de Knardijk. Op 20 maart hebben al deze organisaties hun ideeën gepitcht. Een inspirerende bijeenkomst. Een veelheid van initiatieven kwam voorbij.

Read More
Hans Heilen
Experiment Zon op Dijk

Een consortium van waterschappen, Rijkswaterstaat samen met enkele onderzoeksinstellingen en ontwikkelaars van zonnepaneelvarianten in Nederland doet een onderzoek naar het plaatsen van zonnepanelen op dijken Een proeflocatie is de Knardijk, net noordelijk van de Biezenburcht.

Read More
Hans Heilen
Proefsluiting Knarsluizen

Op 4 maart sluit de Lage Knarsluis vanaf 10:15u. De proefsluiting van de Hoge Knarsluis is vanaf 11:15u. Elke sluiting neemt een half uur in beslag. U bent van harte welkom om deze sluiting bij te wonen.

Read More
Hans Heilen
De groene loper

Staatsbosbeheer, FlevoLandschap en Natuurmonumenten hebben in een werksessie de  ecologische kansen van de Knardijk in beeld gebracht. Een groene loper waarop ook ander initiatiefnemers welkom zijn!!

Read More
Hans Heilen