Biodiversiteit ook onder de aandacht

De Knardijk en de initiatiefnemers blijven verrassen. Zo ook afgelopen week. Rob Triest bracht samen met anderen de biodiversiteit bij het projectteam onder de aandacht. Rob ontwikkelde samen met Lumnika Triest-Kaceli, urban interieur architect, een visie op het versterken van de biodiversiteit en een visie op de inrichting van de Knardijk met elementen van landschapsarchitectuur die symbolisch de geschiedenis van Flevoland en haar vroegere Zuiderzee typeren. Dit is neergelegd in een landschapsvisie en in een prachtige film van Ernst Dirksen en Niels van der Linde. Wij delen deze film graag met jullie.

Naar verwachting krijgt dit initiatief binnenkort ook een plek in een van de werksporen. Daarover binnenkort meer.

Rob Triest, Lumnika Triest-Kaceli, Niels van de Linde, Ernst Dirksen

Hans HeilenKnardijk