TOP Oostvaardersplassen Lelystad

Het 7e Toeristisch Overstap Punt (TOP) Oostvaardersplassen Lelystad is geopend op 24 mei 2019. De andere TOP’s zijn te vinden in Almere, Dronten, Urk en Biddinghuizen.

Prachtige toevoeging

Gedeputeerde Michiel Rijsberman zegt: “Met de realisatie van de TOP’s laten we zien dat we trots zijn op ons unieke Flevolandse landschap en nodigen we fietsers en wandelaars uit om te komen genieten van Flevoland.”

Wat is een TOP

Een toeristisch overstappunt (TOP) is een perfect startpunt waar de auto achtergelaten kan worden om van daaruit heerlijk te fietsen of te wandelen. Vanuit een TOP starten verschillende (bewegwijzerde) fiets- en wandelroutes. De TOP’s in Flevoland zijn herkenbaar aan de infozuil van bijna 3 meter hoogte. De routes verbinden verschillende bezienswaardigheden die in de buurt liggen met elkaar en staan in de buurt van horeca.

Meer informatie over de TOP’s is terug te vinden op: https://www.visitflevoland.nl/nl/doe/fietsen-wandelen/toeristische-overstappunten