Biezenburcht

Op uitnodiging van de voorzitter van de Stichting de Biezenburcht, kwamen kort voor de zomer verschillende belanghebbende en geïnteresseerden bijeen om samen te verkennen waar de ontwikkelkansen voor deze mooie plek liggen.

De bijeenkomst vond, vanzelfsprekend, plaats op en in de Biezenburcht. De uitkomsten van de middag zijn samengevat:

  1. Realiseer een aantrekkelijke omgeving rondom de Biezenburcht

  2. Verbind, en zorg voor verkeersveiligheid

  3. Profileer de Biezenburcht en de locatie aan de Knardijk

Op het oog voor de hand liggende oplossingen. Maar de er zijn wel een aantal obstakels die alleen door samenwerking en creativiteit te beslechten zijn. Wat gedacht van een ‘sail-through’ of als kampeerder op het eiland De Biezen je ontbijtje per drone aangeleverd krijgen?

Leer er meer over in dit document.

Hans Heilen