Back to All Events

Vliegerfestijn Biezenburcht

Zondag 25 augustus aanstaande organiseert stichting De Biezenburcht de zesde editie van het educatieve en inspirerende evenement, het ‘VliegerFestijn’. De lucht zal deze middag bezaaid zijn met bontgekleurde vliegers in alle soorten en maten.

Iedereen is deze dag tussen 11.00 uur en 17.00 uur van harte welkom bij De Biezenburcht, aan de Knardijk.

Kom deze middag plezier maken met wind bij De Biezenburcht. Neem jouw eigen vlieger mee of maak er een ter plaatse tijdens de doorlopende workshop vliegeren. De workshop, georganiseerd door De Biezenburcht in samenwerking met de vliegervereniging Vlieger kost maar € 5,-. Daar krijg je een vlieger, limonade, een ijsje en een hoop plezier voor.

Als het hard genoeg waait laat Vlieger Maffia verschillende vliegende objecten dansen in de lucht.

Het “VliegerFestijn”, een feest voor het hele gezin!

Earlier Event: August 5
Proefsluiting Hoge en Lage Knarsluis
Later Event: September 2
Proefsluiting Hoge en Lage Knarsluis